BLOEMEN BIJ VZSF

Bloemen houden van mensen. En wij houden van allebei! Al 25 jaar zitten we in het vak. Sinds 2021 hebben we ons gespecialiseerd in zijden bloemen, ook wel 'artificial flowers' of 'kunstbloemen' genoemd. We werken met merken waarvan de ene bloemensteel nog mooier is dan de andere. Prachtige kleurechte producten die - in tegenstelling tot verse bloemen - geen onderhoud vergen. Een duurzaam product wat jarenlang mee gaat. Wij noemen dat 'blijvend mooie bloemen'!

We maken onze klanten vooral blij met boeketten, abonnementen en opgestoken creaties. Maar ook vrolijke bloemcreaties bij een babyshower, het met bloemen aankleden van een feesttafel, een bruidspaar een onvergetelijke dag bezorgen met een dromerig bruidsboeket en mooie corsages, of het maken van ingetogen rouwwerk bij een afscheid: het wordt prachtig met zijden bloemen.

Zijden bloemen zijn super trendy en de mogelijkheden talrijk. Ontdek het wisselend aanbod in onze webshop!

BOEKET   BOEKET MET VAAS Of is een bloemen abonnement iets voor jou? Je ontvangt dan elke vaste periode een onderhoudsvrij boeket met bijpassende vaas. Elke wisseling is een nieuwe verrassende creatie. We bezorgen het gratis bij jou thuis in de regio. 

ABONNEMENT


 

 

 

© 2021 - 2023 Van Zon Silk Flowers & Office Support | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel